• slide03
  • slide04
  • Carbide slibeværktøjer

    holder op til 150 gange længere
  • Carbide slibeprodukter

    kan bruges på forskellige materiale

Hvad er Carbide slibeprodukter?

Carbide er ikke blot vores firmanavn, men også en betegnelse for et sintret metal, som er grundbestanddelen i vores værktøjer. Metallet er også kendt under betegnelserne tungsten - wolframcarbid - eller blot hårdmetal. Slibemediet består af carbidekorn i den ønskede kornstørrelse loddet på en stålprofil afhængig af formålet.
Det er de små metalkorn, der udgør slibemediet, hvilket indebærer at slidstyrken er ekstrem stor sammenlignet med sandpapir.

Carbide slibeværktøjer holder op til 150 gange længere

Carbidebelægningens skarphed og egenskaber forhindrer at slubeværktøjerne lukker til med materiale - altså at materialet klistrer fast på slibepladen. Sker det at værktøjerne bliver pakket med materiale, kan dette let fjernes med en stålbørste helt uden slibeværktøjet tager skade.

Carbide/tungsten belagte værktøjer sliber alle byggematerialer, glasfiber, maling, rust og meget andet. Kan rengøres med stålbørste eller opløsnings midler og anvendes op til 150 gange længere end traditionelt sandpapir. Slibeværktøjerne findes i kornstørrelser fra 3 til 240, og kan derfor dække næsten alle slibehov.
Carbide er markedets stærkeste og mest effektive slibeværktøjer. Med Carbide slibeværktøjer kan du virkelig slibe igennem - uanset materialett er tørt eller vådt. Det slidstærke slibemedie holder op til 150 gange længere end sandpapir, og er langt mere effektivt og tidsbesparende end traditionelle metoder.